Light Green Pointer

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Rantaloma paratiisi keskellä peltoa

Moikka! :) Krausnickissa Saksassa seisoo jyhkeä, kuplahallin näköinen rakennus. Siinä oli ennen neuvostoarmeijan lentotukikohta. Tropical Islands on paikan nimi. Siellä on mm. hiekkaranta, laguuneja, saunoja, ravintoloita ja  huvilaitteita. Flamingojakin voi katsella. Yöpyä voi luksus majoituksissa ja iltaisin katsella esityksiä. Hallin on 360 m pitkä ja 107 m korkea. Vaikuttaa tosi kivalta paikalta!




 Sori kuvien laatu!

lauantai 16. helmikuuta 2013

Matkailu Italian Alpeille

Moikka! :) Tänään tulee tällänen "normaali" postaus. Tää ei käsittele nyt laskettelua, vaan enemmänki kalliokiipeilyä, toki voi siellä lasketellakkin.

Elikkä, olin viime ja edellis vuonna kiipeilemässä Italian alpeilla, tuolla Dolomiiteissä. Oli todella kivaa :) Parhaita paikkoja oli ehdottomasti Sella joch, siellä oli parhaat reitit. Reiteillä on erillaisia vaikeusasteita, A-F. Ite oon menny maks D:tä.

Dolomiitit (ital. Dolomiti, saks. Dolomiten) on Alppien osa koillisessa Italiassa. Dolomiiteista 70 % sijaitsee Bellunon maakunnassa, loput Bolzanon ja Trenton maakunnissa. Alue jaetaan tavallisesti läntisiin ja itäisiin Dolomiitteihin.



Dolomiittien korkein vuori on Marmolada, 3 344 metriä. Yli kolmen kilometrin korkuisia vuoria on kaikkiaan 21.
Dolomiitit on nimetty alueen tunnusomaisen kivilajin dolomiitin mukaan.



Suosittelen todellakin kiipeliyn kokeilemista, koska se on sairaan kivaa. Eikä ees kovin hankalaa. Ekaks kannattaa aloittaa kiipeilyseinistä ihan täällä Suomessa. Lisäksi omat välineet Alpeille yms. maksaa jonkinverran.


sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Lentokoneessa...

Moikka! Lentokoneessa kapteeni, lentoemäntä tai vaikka perämies saattaa välillä kuuluttaa jotain outoa. Keräsin tähän joitakin, joita itse olen kuullut, tai olen löytänyt joltain sivustoilta. Kommenttia piditkö vai et :)

Lentoemäntä :
- Turvavöitä ei saa irrottaa ennenkuin kapteeni on täysin sammunut.

Kapteeni :
- En ole koskaan lentänyt sinne, mutta eiköhän täältä ohjaamosta löydy joku kartta että päästään perille.

Perämies suorittaa laskeutumisen. Kapteeni :
- Katsotaan miten hän selviytyy. Sen voin kuitenkin sanoa, että alastulo on varma.

Kapteeni:
- saavumme kohta Uuden-Seelannin ilmatilaan, olkaa hyvä ja siirtäkää kelloanne 10 vuotta taaksepäin.

Kapteeni :
- Olemme juuri ylittäneet Oulun. Avioliittonne astuvat taas voimaan.

Perämies:
 - Jos matkustamon ilmanpaine tipahtaa yhtäkkiä, happinaamarit tipahtavat automaattisesti katosta. Lopettakaa kirkuminen ja pujottakaa naamari kasvoillenne. Jos matkustat pienen lapsen kanssa, pue naamari ensin itsellesi ja auta sitten lasta. Jos matkustat useamman lapsen kanssa, valitse suosikkisi.

"Hyvät naiset ja herrat, olemme laskeutuneet Cape Towniin. Olkaa hyvä ja ottakaa kaikki omaisuutenne mukaan. Kaikki, mikä jää koneeseen, jaetaan tasapuolisesti koneen henkilökunnan kesken. Huomioikaa, ettemme kelpuuta ei-toivottuja anoppeja tai lapsia."

"Kulula Airline ilmoittaa ylpeänä, että meillä on parhaita lentäjiä, joita alalta löytyy. Valitettavasti yksikään heistä ei ole mukana tällä lennolla."




sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Maailma kuvina~

Anteeksi kovasti postaus tauosta, koulu ja harrastukset on ollu esteenä, keräsin tähän kuvia kaikkialta maailmalta, nauttikaa :)
 
Kanada
Kenya
 
Peru
 

Saksa
 

Saudi-Arabia
 

New York, USA
 

Australia
 
 

Chile
 

Eypti
 

Etelä-Afrikka
 

Islanti

Venäjä
 

Tokio, Japani
 

Kiinan muuri, Kiina
 

Pariisi, Ranska

Rio de Janero, Brazil
 

Rooma,Italia
 
Thaimaa
 

Uusi-Seelanti


Madagaskar

Alaska, USA
 
 

London, England, UK